Анархистская федерация

My pro kapitalismus nehlasovali!

Nakladatelství ČSAF připravilo novou sérii antikapitalistických samolepek určenou zejména pro stahování, vlastní tisk a další šíření.

V souvislosti s jarním sjezdem Československé anarchistické federace a chystaným Anarchistickým festivalem knihy připravilo Nakladatelství ČSAF novou sérii samolepek.

Samolepky mají jasné antikapitalistické zaměření a jejich účelem je vedle odmítnutí současného politicko-ekonomického systému, jenž je založen na kapitalistickém vykořisťování, také propagace webových stránek ČSAF.

Samolepky v sedmi verzích jsou udělány v černobílém, velmi jednoduchém, avšak jasně čitelném grafickém provedení. Jsou navrženy tak, aby si je mohl každý, kdo má tu možnost, sám natisknout či nakopírovat na archy samolepicího papíru. Z jednoho archu budete tedy mít po nastříhání či nařezání 14 samolepek. Jednoduchost grafického zpracování byla volena s ohledem na použití i méně kvalitních kopírek.

Zatím nechalo Nakladatelství ČSAF vytisknout 2800 samolepek, z toho některé budou k rozebrání na Anarchistickém festivalu knihy, který se bude konat 19. a 20. dubna v Praze na Žižkově (více informací o festivalu ZDE). Hlavní důraz je ale kladen na vlastní iniciativu členů a členek, stejně jako sympatizantů a sympatizantek ČSAF při jejich další produkci a šíření. Takže stahujte, tiskněte, lepte!

Arch nových antikapitalistických samolepek najdete ke stažení ZDE.

Vedle samolepek nechalo Nakladatelství ČSAF nově natisknout také letáky Programové minimum ČSAF (4000 ks), Spolupráce, aktivita, solidarita (3000 ks) a Činnost ČSAF v roce 2012 (500 ks).

samolepky

Nakladatelství ČSAF
Версия для печати 8.4.2013 Nakladatelství ČSAF

Что пишут на других сайтах

Ссылки